BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, November 8, 2010

BERKELAH DI SUNGAI CONGKAK


ermm.....arini ke semalam ek bersamaan dengan ari ahad, 7hb November 2010, aku dan akunyer  'jantung manis' mohd iqbal, serta rakan2 kami adilah aqilah (aa), nur farahana (farah), dan ahmad tarmizi (mizi) telah pegi ke sg congkak d hulu langat, selangor.. organizer bg projek ni ialah iqbal n mizi.... tujuan projek ni adalah untuk mereleasekan tension n menyegarkan otak yang telah ketepuan akibat exam (bak kate iqbal lah)....kiteorang bertolak dari UiTM dalam kol 10.15am n sampai dalam sejam pas 2....dalam perjalanan 2 kami sangat2 lah gembira dan 'gedik'..hahaha
aa
mizi
iqbal
farah  
  
sampai2 je teros kiteorg g cari port...tapi b4 2 kene bayar dulu, RM1 sekepala.....agak jaoh r kiteorang jalan sebab nak cari tempat yang best...banyak songeh btol kaum2 hawa yg g ni...xnak r kt c2,cetek...ish x best r kt cni,air tenang sangat... kat cni ramai orang r...n bla bla bla....mcm2 r makcik2 ni komen (termasok r aku,huhu)...yang c jejaka plok ikut jer.....lastly kiteorg jumpe gak tempat yg dapat memenuhi ati semua....

mase nak g cari2 port nak bekelah
setelah penat,akhirnya kami pilih tempat ni
farah yg da sangat lapar,naseb baek ade roti jadi lapik perot
dan selepas itu bermulalah aktiviti seperti mandi-manda, BBQ, konsert.....memg sangat happening r...tapi tengah syiok2 menbakor ayam,ikan 2 suddenly ujan...cam agak da risau r...ayam banyak agy x masak..tapi alhamdulillah..2 hujan lalu jer...so kami dapat r meneroskan aktiviti2 kami sehingga jam 3pm.....

ni r 2 org tukang masak utama... segala2nya dorg yg wat, dari beli barang basah sampai r ke masak..
ni plak tukang makan utama especially yg tengah 2,huhu.... :P 
seronoknya mandi,air sejuk sangat....
pewitt3...hehe
*sila lihat jari kaki aku,hebat x??leh wat peace....huhu
sesi bergedik-gedikan...huhu
dalam 3.30cm2 kiteorg pown da siap2 salin baju n kemas2 tempat perkelahan 2...then kiteorg cari surau nk solat...sebelom balik,kiteorg g amek gambar kenang-kenangan dulu....










**tetinggal sesuatu

iqbal nampak sangat comel mase pki beg ni sebab beg ni jaaoooohhhhhhh lebih kecil berbanding diriya...mungkin die pinjam beg aishah kot...huu~~


aishah (anak buah iqbal)


p/s: car park kat cni adalah free....jgn jadi cam kami yg telah ditipu oleh seorg kanak2 yg mengatakan perlu bayar parking sebanyak RM3...so pepehal,korg jgn teros caye,mnx bukti such as resit or korg leh terus tanye kat guard / org yg age tiket kat dalam.


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...