BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, November 6, 2010

BANGGANYA AKUUUUU!!!!!!!!

sies,aku sedang amat bangga.......hahahaha...4 ari 3 malam aku mengexplore blog ni,tengok tutorial ni,tengok tutorial tu sebab nak tau camne nak masokkan lagu dalam blog aku ni..aku tengok punye tengok pown still x paham2...aku pown xtau r asal tahap kelembapan otak aku ni makin tinggin mybe sebab lame x jemor kowt...huhu...ok kembali kepada cerita asal,aku beria r nak wat blog ni kasi terhabis baek sampai sanggup x tidor...2 satu hal,aku da r ngah exam,pagi tadi ade paper tapi  aku lex jer membuat blog ni...xcited gler kowt...(awal2,paham je r..hehe :P)... petang tadi dalam kol 4 lebih,akhirnya aku berjaya gak menemukan cara nak masokkan lagu ni..pergh gler penat pale otak...aku sangat2 r gembira sampai ngantok sume hilang...hahaha...tapi yg paling best,lepas tau e masokkan lagu 2,teros aku tau nak masokkan sume gadjet2 yang len...hehe

erm xtau nak merepek pe lagy...b4 aku chow aku paparkan r lirik lagu yang da aku pilih utk adi lagu tema blog aku ni...aku suke sangat lagu ni sebab die sweeeeeeetttt sangat....(nada gedik,huhu)..k r selamat terhibur...daaa..

p/s:eh lupe lak nak gtau camne aku leh dapat tau care nak masokkan gadjet2 ni...senarnye aku tanye kat member aku,murni mistam http://hidayahmurni.blogspot.com...hehe..thanx murni...jasamu dikenang..i luv u...


Lirik Lagu Kekanda Adinda – Monoloque ft Atilia


Oh Kekanda
Jangan iri hati, Dinda naik pangkat lagi
Oh Adinda
Kanda mana dengki, malah Kanda support bini

Jadi Dinda mahu mengambil masa
Tapi Kanda mahu segera
Dinda ingin berjaya dalam kerjaya
Tapi Kanda mahu cahaya mata
Dinda belum bersedia
Kanda dah beria ria
Jadi yang mana satu
Tak perlu bertengkar
Tak perlu bermasam muka
Oh Adinda, tolong jangan lekas curiga, lekas cemburu buta
Oh Kekanda, Dinda perlu berhati-hati, tak rela dikongsi
Kanda kerja overtime, terlebih masa
Itu yang Dinda harus berwaspada
Ini semua demi masa depan keluarga
Dengan Dinda atau sebaliknya
Kanda kerja malam
Dinda kerja siang
Jadi bila nak bertemu
Tak perlu bertengkar
Tak perlu bermasam muka
Oh adiwira, dewataku, mari ikut cara Dinda
Oh Tun Teja, intan permata, mari ikut cara Kanda
Oh bagaimana? Bagaimana kita nak selesaikannya?
Apa keputusannya?
Oh Kekanda mari nyawa, kita cuba komunikasi
Oh Adinda mari sayang, kita cuba toleransi
Walau kita janji sehidup semati, kita berlainan
Kanda polar kutub utara
Dinda kutub selatan
Komunikasi, sikap toleransi, itu yang kita perlu
Tak perlu bertengkar
Tak perlu bermasam muka
Walau kita sering dengan cara masing-masing
Kanda yang Perdana
Dinda yang Utama
Kanda segalanya
Dindalah nyawa
Kita tetap bahagia bila bersama sama
Bahagia bersama
Bersama selamanya
Bahagia selama-lamanya         

3 comments:

  1. roti canai hakim satu...siap!!

    ReplyDelete
  2. pon..pon..lori kayu balak lalu....hhahaha~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...